Úvod » 2013/14 - 3.C

Deus ex machina!!!!!

publikováno 07.06.2014

Kaštani nám dali minule 5:1, dnes jsme dali 5:1 my AC Bolevec, ale po zajímavém antré...

Minulý zápas jsme od Kaštanů dostali lekci z produktivity a disciplinovanosti. Jejich tým se kompaktně vracel a uměl zahrozit kombinačním útokem. Takže my sice dali první gól, ale tím to haslo a po zásluze jsme padli 1:5.

Co se ale nestalo dneska. Soupeř AC Bolevec taky jako Kaštani bojuje o záchranu a když jsme se opět sešli tak akorát bez střídajícího, zcela jistě tušili, že třeba mají šanci. Vénu dokonce bolel kotník a tak avizoval, že to spíš někde odstojí. Ani nevěděl, že to fakt odstojí a přitom bude jeden z nejlepších na hřišti! Já totiž zahrál rukou mimo vápno, asi tak ve druhé minutě zápasu a dostal jsem červenou kartu! poprvé v životě! Martin šel do brány, kluci zůstali tři v poli a bylo bylo to beznadějný. Dokonce jsme hned dostali góla a vypadalo to na ručník do ringu. Jenže co se nestalo. Přijel Michal. Michal, který je celý rok někde na Slovensku a prakticky se s ním nedalo počítat. Michal se spíš přijel podívat. No jářku, lepší čas si vybrat nemohl. Vzali jsme si oddechový čas, půjčili mu trenky, navlékli ho do drezu, Vénu s kotníkem strčili do brány a šlo se na to. Václav předvedl během zápasu několik jistých zákroků, jednou vyrážel tutovku ramenem a hlavně kluci to nezabalili. Milan, Michal, Kuba, Marťas a Véna v bráně převzali aktivitu na hřišti od trochu zaskočeného Bolevce a vyhráli jsme 5:1. Třešnička na dortu byl poslední gól, kdy po Kubovo milimetrovém pasu z naší půlky Martin nádherně skóroval. Co dodat? Nic, užít si radost z hezkého zážitku a možná si jen položit otázku jestli nás bude dost i na příští ročník. Zatím ahoj a na příští týdn sháníme brankáře, co Lukáši, Martine? Nemáte čas a chuť?

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

A je tu nová sezóna!!!!
Bez Martina, ale s novými posilami jsme se sešli k prvnímu utkání nové sezóny.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz