Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2014/15

No podívejme na to! Díl 1 a 2

publikováno 03.11.2014

Dva zápasy, dvě výhry a skok v tabulce směrem vzhůru!!!!

V neděli ráno jsem kromě toho, že jsem zjistil, že tašku s dresy mám úplě jinde než mám mít (nakonec je dovezl Jirka – díky!) jsem si  taky popletl začátek zápasu, takže jsem přišel o hodinu dřív a mohl v klidu sledovat našeho soupeře NFC Wan,  jak hraje proti Splávku. Splávek nás, jen tak mimochodem, drtivě porazil 12:2 a já si říkal, jak si poradí s NFC Wan. No a podívejme, NFC nandalo Splávku nějakých 8 gólů a já si říkal, že se máme na co těšit. Ale podívejme na to! Zápas jsme začali sice standardně jako jindy a dostali góla z nepokratého brejku, ale hra se začala pomalu vyrovnávat a dokonce jsme začali mít navrch. Václav začal rozdávat nahrávky, až ho to samotného překvapovalo, možná stejně jako Kubu, který si udělal pár kliček a pak, proč nad tím moc přemýšlet, dával góly. Když se k tomu přičte Patrik s Milanem, který to tlačili ze středu a Jirka jako klidná síla v obraně, vyvinulo se to tak, že jsme vyhráli, my vyhráli a to 10:2!!! No podívejme na to!

A tím to jenom začalo, okamžitě následoval zápas proti A bude hůř, a ten jsme dokonce hráli bez Milana, ale i tak se to povedlo, takže před vyprodanou lavičkou, jsme dosáhli dalšího vítězství po zápase prošpikovaném technickými akcemi. Začalo dokonce svítit slunce a byla to prostě radost. Martin na lavičce pokračoval v udílení taktických rad a hádkách s rozhodčím, což naši cestu za vítězstvím jen okořenilo. Vyhráli jsme 8:1. Zisk šesti bodů a nárůst skóre o 18 vstřelených banánů nás katapultoval do pro nás neznámých výšin v tabulce. No podívejme na to.

V neděli proti silnému soupeři odehrajeme závěrečný zápas podzimní části sezóny, tak na viděnou a do toho!!!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

A je tu nová sezóna!!!!
Bez Martina, ale s novými posilami jsme se sešli k prvnímu utkání nové sezóny.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery